Engineering

Laat u uw product bij FMI Touw maken, dan kunnen wij ook de engineering ervan verzorgen. Heeft u de CAD-gegevens van het ontwerp, dan zetten wij deze om in de specifieke productiegegevens. Voor Cad/Cam gebruiken we Cimatron E10 en voor het dnc-aansturen van de machines en de opslag van de programma’s gebruiken wij Cimco DNC-Max. De volgende bestandsformaten kunnen wij probleemloos verwerken: ASM, DXF, DWG, IGES, PRT, STL, SAT, STEP en VDA.

Uw eigen ontwerp

Op basis van uw ontwerp kunnen wij meteen voor u aan de slag. In veel gevallen is echter winst te behalen door ons mee te laten denken over de uitvoering. Onze toegevoegde waarde ligt in het aanbieden van prima alternatieven die de kostprijs omlaagbrengen. Profiteer van onze specialistische kennis op het gebied van materiaalsoorten, gereedschappen en technieken.

Ontwerp door FMI Touw

Indien uw bedrijf zelf niet over ontwerpcapaciteit beschikt, kunnen wij in samenspraak met u het ontwerpproces verzorgen. Onze ontwerpspecialisten zetten uw idee snel en nauwkeurig om in productgegevens, daarbij al meteen rekening houdend met de beschikbare machines en technieken binnen ons bedrijf. Hierdoor kan de daadwerkelijke productie snel starten en zal deze vlekkeloos verlopen.